Vaccinaties, bijwerkingen als autisme en de dood in verband gebracht met adjuvanten, onafhankelijke informatie.
Home Kruiden Voedingsadvies Kanker Vaccinatie Consult
Vaccinatie RIVM (Vaccinatieschema): Weerstand kun je niet inspuiten, Herborist Lars van Hemmen Friesland

Natuurlijke weerstand kan niet worden ingespoten
door toxinen die vaccinatie heten.

Vaccinatie gevaren voor kind, baby en volwassenen

Herborist Lars van Hemmen

Maak een afspraak

Vaccinatie gevaren en nadelen, een oplossing

Vaccinatie gevaren worden soms bewust weggehouden, vernietigd of vervalst. Het vreemde is dat dit uiterst goed gedocumenteerd is. Maar door de strijd tussen wel of niet vaccineren in stand te houden zal er geen oplossing komen. Strijd is altijd contraproductief. Er zal door strijd ook geen overeenstemming komen vanuit respect voor elkaars levensvisie, de een wil zijn levensvisie en visie op gezondheid immers opleggen aan een ander. Vaak tegen de wil van die ander in. Waartoe dit kan leiden wordt duidelijk in het expiriment van een leraar die antwoord aan zijn leerlingen wilde geven op de vraag: Hoe de tweede wereldoorlog kon gebeuren en Hitler aan de macht kon komen en hoe mensen dit volgden. Dit waargebeurde verhaal van de leraar Ron Jones, op een school in Palo Alto (1967), is verfilmd in ‘The wave’, oud, maar een klassieker en het kijken waard.
Het inzicht uit deze film over het fanatisme dat ontstaan kan komt hier goed tot uiting. Mensen gaan ‘hun mening’ waar ze in geloven al vrij snel verdedigen en opleggen aan anderen. Ze leggen hun wil en geloof, zonder reden ook op aan anderen met een andere overtuiging. Ze vinden ook dat anderen dit ook moeten doen en geloven. En daarin gaan ze ook heel erg ver. De groep die ‘the wave] vormt gaat vrij eenvoudig over grenzen. HEt expiriment loopt uit de hand maar met een zeer duidelijke antwoord op de vraag.
Dit verhaal gaf mij ook het inzicht dat een golf ook altijd twee kanten op beweegt. Ook ik moet uitkijken met mijn overtuigingen, mening en informatie dat ik geen fanatisme verspreid.
Want ook ik geloofde ooit in de werking en veiligheid van vaccineren. Door mijn leven, opleidingen en jaren onderzoek is mijn levensvisie en het geloof in vaccineren gewijzigd. Mijn vraag is aan u: mag ik van u geloven dat vaccinaties niet werken? Mag ik mijn eigen keuze maken? Mag ik mijn eigen visie geven? En kunnen wij tot een oplossing komen door het geloof in vaccineren verplicht op te leggen aan mensen die een andere mening toebedeeld zijn of ligt de oplossing in elkaar respecteren en samen een oplossing zoeken vanuit respect om ieder in zijn waarde te laten.

Moeten wij elkaar elkaars levensvisie en levensovertuiging opdringen?

Moeten we elkaar overtuigen van elkaars gelijk of moeten we proberen vanuit liefde en overleg en respect met elkaar uitzoeken om samen tot een goede oplossing te komen en niemand te kwetsen of te dwingen. Is het nodig om iemand te verplichten? Hoeveel risico loopt iemand werkelijk als hij of zij niet wil vaccineren. Hoeveel risico loopt iemand anders als iemand die niet gevaccineerd is in zijn of haar omgeveving is. Is het dan reëel om iemand tot iets te dwingen? Mogen we iemand dwingen om iets te doen waarvoor iemand bang is dat het schade toebrengt aan zijn of haar gezondheid. Vragen die beantwoord moeten worden. Vanuit mijn levensovertuiging, is dit niet de weg.

Op mijn site geef ik zorgvuldig (voor sommige mensen schokkend) onderzoek waaruit blijkt dat vaccinaties 5% meer kindersterfte kunnen veroorzaken (SIDS, Sudden Infant Death Syndrom), autisme en andere zeer schadelijke bijwerkingen hebben. De informatie die in principe openbaar moet zijn,wordt weggemoffeld, vernietigd of zelfs vervalst. Via mijn site kunt u deze documenten zelf lezen en downloaden, maar vooral ook delen en doorsturen. Het kan zijn dat linkjes van externe websites verwijderd zijn. De documenten waarnaar ik verwijs heb ik vaak ook gedownload. Ik stuur ze u met liefde toe.

Vaccinaties werken niet

Vaccinaties zijn in mijn visie overbodig en werken niet. We hoeven het lichaam niets te ‘leren’ over afweermechanismen. De mens kan nog wel erg veel leren van het natuurlijke afweersysteem. Het lichaam beschikt van nature namelijk over het beste afweersysteem, iedere cel in uw lichaam spant zich dag en nacht in om vitaal te zijn. Interventies van een natuurlijke opbouw van het afweersysteem door middel van vaccinaties verstoren dit natuurlijke systeem en zorgen uiteindelijk voor een verzwakt immuunsysteem.

Vaccinatieschade documenten op een USB stick?

U kunt mij een berichtje sturen dat u een USB stick wilt ontvangen met zeer veel documenten en uitleg. Ik kan deze voor twintig euro onkostenvergoeding versturen.

BMR vaccinatie veroorzaakt geen autisme,
of toch wel?

Het BMR vaccinatie verhaal wordt overal opgevoerd om het bewijs te ontkrachten dat vaccinaties autisme veroorzaken. Telkens weer haalt men Dr. Andrew Wakefield aan om zijn studie en hemzelf te veroordelen. Op een ‘Congress meeting’ in 2004 worden zijn bevindingen onderschreven door andere artsen en wetenschappers.

De conclusie in de oorspronkelijke betreffende studie, van onder andere Dr. Wakefield, was niet dat de BMR vaccinatie direct autisme veroorzaakt, maar dat de vaccinatie een verband lijkt te hebben met de darmen en dat deze aandoening bij autisme vaker voorkomt.
Op 9 februari 2004 is op een openbare ‘Congress hearing’ deze relatie meer dan bevestigd, de documenten zijn hier te lezen: Meeting 9: Immunization Safety Review - Vaccines and Autism.

De conclusie uit het onderzoek van o.a. Dr. Andrew Wakefield was dat er meer onderzoek gedaanmoet worden om betere conclusies te kunnen trekken. Dit onderzoek is er nooit gekomen, wel de publieke verkettering van een integere arts. Het was een goede studie, uitgevoerd door meerdere wetenschappers en onterrecht teruggeroepen. Enkele opmerkingen uit de studie:

We did not prove an association between measles, mumps, and rubella vaccine and the syndrome described. Virological studies are underway that may help to resolve this issue.

We have identified a chronic enterocolitis in children that may be related to neuropsychiatric dysfunction. In most cases, onset of symptoms was after measles, mumps, and rubella immunisation. Further investigations are needed to examine this syndrome and its possible relation to this vaccine.

Dr. Andrew Wakefield zet zich tot en met vandaag de dag in om goede informatie over vaccineren bovenwater te krijgen.

Het is bizar op te merken dat alle wetenschappelijke studies en alle artsen en deskundigen, die iets negatiefs melden over vaccineren, afgedaan worden als volledige idioten en de studies zouden niet goed uitgevoerd zijn, veel worden ingetrokken (retracted). Een zeer ongeloofwaardige situatie en onethisch. Men maakt de openheid van discussie over de veiligheid van vaccinaties door moddergooien onmogelijk. Geen van de meer dan honderden studies zou goed zijn uitgevoerd, geen van de duizenden artsen en wetenschappers wereldwijd die zich zorgen maken en bewijs aanvoeren tegen de werking en de veiligheid van vaccinaties wordt serieus genomen. De tijd zal het leren.

Herborist Lars van Hemmen Friesland (Sneek)
Autisme door vaccinatie Wat is groepsimmuniteit? Dr. Andrew Wakefield Bewijs veiligheid Bewijs werkzaamheid vaccinatie / geen vaccinatie Vaccinatieschade bmr Vaccinatieschade hpv Vaccinatieschade dktp

Het is aangetoond dat kinderen een sterkere weerstand opbouwen als ze een ziekte op natuurlijke wijze doorlopen. Met voeding en kruiden kun je de weerstand ondersteunen.

Donatie aan Herborist Lars van Hemmen

Door donaties kan ik
onafhankelijk onderzoek
en het publiceren van informatie
op deze website voortzetten.
Alvast bedankt, Lars.

CAT collectief Alternatieve Therapeuten | Herborist Lars van Hemmen Sneek Friesland

Stichting Vaccinvrij

Stichting Vaccinvrij geeft transparante voorlichting en is voor het behoud van een vrije vaccinatiekeuze. De Stichting geeft onafhankelijke wetenschappelijke informatie en achtergronden die u van het RIVM niet krijgt. De stichting is in gesprek met overheid, RIVM en vraagt via WOB verzoeken infromatie op. Bent u voor een vrije vaccinatie keuze of laat u de overheid bepalen wat gezond voor u is? Twijfelt u ook aan de eenzijdige informatie over vaccinaties van het RIVM en de overheid, doneer dan aan deze stichting.

‘Vrijheid bestaat in de mogelijkheid tot kiezen.’

Simone Weil (1909‐1943)
Frans filosofe