Home Kruiden Voedingsadvies Kanker Vaccinatie Consult
Mondmasker bij kanker, risico op kanker een serieuze waarschuwing voor gezondheidsrisico.

Mondmaskers, niet bij kanker
de ongeziene gevaren

Mondmaskers bij kanker veroorzaken kanker

Mondmaskers vormen een risico dat zijn weerga niet kent.

Maak een afspraak

Mondmaskers en kanker

Mondmaskers zijn voor gezonde mensen al zeer ongezond, zeker bij langdurig dragen en verkeerd gebruik zoals ik dat bijvoorbeeld in de supermarkten zie. Bewijs dat ze niet werken en gevaarlijk zijn is er volop, bijvoorbeeld deze bijna verboden Deense studie over mondmaskers. En voor kankerpatiënten vormt een mondmasker zelfs een extra groot risico. Het is daarom belangrijk om een uitzondering te vragen of zelfs te eisen van uw arts of therapeut. Ik geef mijn patiënten een uitzondering omdat de risico’s bij kanker extra groot zijn.

Mondmaskers werken per definitie nooit tegen verspreiding van een virus, dat is de reden dat de regering het als gedragsexperiment in de wet heeft opgenomen. En als u vermoed dat ik onzin schrijf, dan mag u mij de studies aanleveren die enig effect tegen een virus aantonen. Ik heb de meeste studies die er waren doorgespit en gelezen en het is er niet. Er is wel een totaal verkeerd gebruik van een zeer schadelijk fenomeen dat door mensen verkeerd wordt opgevat als beschermend middel tegen een virusinfectie of verspreiding. Dit is echter totale onzin. Een mondmasker voorkomt geen verspreiding van een virus. Nul effect.

Kanker en mondmaskers, een serieuze waarschuwing

Kanker door het dragen van een mondmasker, een serieuze waarschuwing van medisch onderzoeksjournalist Del Bigtree. Ik waarschuwde reeds vanaf het begin dat bij kanker geen mondmaskers gebruikt mogen worden in verband met zuurstof tekorten. Een mondmasker laat het zuurstofgehalte in de longen en het bloed aanzienlijk dalen, zelfs binnen een minuut, en de Co2 inname verhoogd meteen. Zoals Otto Warburg in zijn zeer gedetailleerde en uitvoerige studies aantoonde, en zelfs aan het einde van zijn leven als hoofdoorzaak van kanker aanwees. Hij melde dat volgens hem alle kanker wordt veroorzaakt door zuurstoftekorten in de cellen.

Er is daarnaast geen enkele studie naar het langdurig gebruik van mondmaskers op langere termijn en de schade voor de gezondheid, dan wel psychishe effecten. Denk dan ook eens aan kinderen. Omdat mondmaskers verder geen enkel nut hebben bij het voorkomen of verspreiden van een virus, maar een gedragsexperiment van de regering is, raad ik af om een mondmasker te dragen. Voor informatie hierover en de onderzoeken kunt u contact opnemen. Of lees eens de stukken van Carla Peeters, expert op dit gebied met zeerveel publicaties.
Mondmaskers zijn levensgevaarlijk en het is de hoogste tijd deze waanzin een halt toe te roepen. Iedere arts die een mens verplicht om een mondmasker te dragen tegen een virus zou zijn titel als arts moeten inleveren. Dat is mijn stelling, want er is volop bewijs.
Nano particles in mask causes cancer, Del Bigtree the Highwire.

Mondmaskers waarom draagt u ze dan nog?

Ik vermoed dat veel mensen een masker dragen omdat ze denken dat het iets doet of omdat ze bang zijn om aangesproken te worden. Of wellicht bang zijn voor een boete. Maar sociale dwang of politiedwang is geen reden om uw gezondheid te schaden. Nooit. En ik heb werkelijk geen flauw idee waarom mensen een schadelijk mondmasker vrijwillig opzetten. Ik begrijp ook niet goed hoe dit gehandhaafd kan worden in een wetgeving. Hoogleraren van de rechten Universiteit melden zelfs dat het een schending is van de mensenrechten. Het lijkt er op dat gedwongen maskers zelfs verboden is omdat het een medisch (gedrags)experiment betreft.

Mondmaskers en de chirurg

Als u daarnaast bijvoorbeeld begrijpt dat een medisch mondmasker niet door de chirurg zelf aangeraakt mag worden in verband met mogelijke bacteriën die in het masker kunnen nestelen, begrijpt u dat het lapje in uw zak of handtas bomvol bacterie zit dat u daana vrijwillig op uw mond zet. U ademt bij uw winkelbezoek dus naast nanodeeltjes ook volop bacteriën in en Co2. Een chirurg werkt in een gecontroleerde omgeving met allerlei luchtfilters en zuurstof controle, dat heeft uw winkel, kapperszaak en een school bijvoorbeeld niet.

Mondmaskers werken niet

Ik gebruik ter illustratie vaak het voorbeeld Ebola. Als u een winkel binnenloopt en er zou iemand voor u met Ebola de winkel in lopen. Deze persoon draag een niet medisch mondkapje. Denkt u dan dat u beschermd bent? Voelt u zich dan veilig? Kan deze persoon dan Ebola verspreiden? De kleinste deeltjes gaan namelijk door en om het masker en dwarrelen dertig meter de winkel in. Deze persoon loopt vervolgens door deze hele winkel en pakt hier en daar een product en zet dit terug. Zoekt u nu eens naar foto’s van mensen die werken in een lab met Ebola. Als u nog denkt dat een mondmasker iets van bescherming kan bieden, dan stop ik met uitleg geven.

Een afspraak maken

Wat kan ik voor u betekenen? Als u meer informatie wilt over een uitzondering dan mag u met mij contact opnemen. Uiteraard breng ik consultkosten in rekening.

Persoonlijk advies

Ik heb mijn eigen inzichten opgedaan en combineer bij ieder persoon uit mijn kennis en bronnen van informatie en ervaringen. Sinds 2017 voer ik als herborist mijn geregistreerde kruidengeneeskundige praktijk in Sneek, ik specialiseer mij in kanker. U bent van harte welkom.

Ik ben geen arts en geen therapeut, ik ben herborist, heb kennis van kruiden en van het lichaam. Ik noem mij een kruiden‐, gezondheidscoach. Ik heb niet de mogelijkheid iemand op te nemen zoals in een kliniek. Wellicht volgt dit ooit eens in de toekomst. Ik geef persoonlijke adviezen en coach in het proces het lichaam terug te brengen naar de staat van gezondheid die het lichaam zelf van nature ook altijd weer wil bereiken.

Ik kies er bewust voor om mij niet te laten vergoeden door een zorgverzekeraar. De huidige geneeskunde zit vast aan chemische middelen die nooit genezen maar klachten onderdrukken. Mijn visie op gezondheid wijkt dusdanig af van de visie van zorgverzekeraars dat ik mij niet wil laten belemmeren door de opgelegde regels. Als kruidengeneeskundige gezondheidscoach wordt ik dus niet vergoed.

Meer lezen over kanker:
Reckeweg ziekteproces Voeding bij kanker Kanker specifieke kruiden Interacties geneesmiddelen Chemokuur en tongdiagnose
Donatie aan Herborist Lars van Hemmen

Door donaties kan ik
onafhankelijk onderzoek
en het publiceren van informatie
op deze website voortzetten.
Alvast bedankt, Lars.

Herborist Lars van Hemmen Friesland stijl einde
Reckeweg ziekteproces Voeding bij kanker Kanker specifieke kruiden Interacties geneesmiddelen Chemokuur tongdiagnose Mammografie risico’s

 

Iedereen heeft recht op natuurlijke gezondheid. Ook mensen die het niet zelf kunnen betalen. Door donaties kan ik deze groep mensen advies en kruiden geven.

Niet de arts maar het lichaam geneest de ziekte.
Hippocrates.