Home Kruiden Voedingsadvies Kanker Vaccinatie Consult
Kanker behandelen met Kruiden en Voeding Dr. Eli Jones

Voeding bij kanker, belangrijker dan medicatie

Voeding om kanker te keren en te genezen

Persoonlijk advies over het gebruik van voeding bij kanker

Maak een afspraak

Kanker behandelen met voeding

Kanker met voeding genezen, kan dat? Het antwoord is ja. Maar kanker is een moeilijke ziekte om te keren. Er is geen wondermiddel om kanker ‘even’ te genezen. Aanpassing van voeding is altijd noodzakelijk bij kanker. Helaas heeft een oncoloog of arts hier niets of te weinig over geleerd.

Maar liefst dertig procent(!) van alle kanker is voeding gerelateerd. Een studie uit 2008(!) toonde reeds aan dat ongeveer 90-95% van alle kanker door de omgeving en leefstijl wordt veroorzaakt en 30% van alle kanker ontstaat door slechte voeding. Het is dus idioot om de leefstijl en voeding bij kankerpatiënten niet aan te passen. We zijn inmiddels elf jaar na het verschijnen van dit belangrijke onderzoek, maar de meeste artsen en oncologen weten nog altijd niets van voeding en leefstijlaanpassing bij kanker. En minstens zo erg zijn de adviezen van het voedingscentrum die juist kanker veroorzaken. We mogen ons vandaag de dag grote zorgen maken over de prioriteiten in het onderzoek naar genezing van kanker en de preventie van kanker. De belabberde resultaten van de reguliere toxische methoden (chemo, immuno en bestraling) moeten grote vraagtekens zetten bij verdere noodzaak om onderzoek te doen. Er worden met kruiden en voeding wereldwijd inmiddels veel betere resultaten gehaald als het gaat om de genezing en het keren van het proces in het lichaam dat ‘kanker’ wordt genoemd. Het kankerfonds hoeft alleen al daarom niet meer op mijn steun te rekenen. Vroeger gaf ik gul, vanuit onwetendheid.

Als ongeveer dertig procent van alle kanker veroorzaakt wordt door voeding dan kan in ieder geval dertig procent van de kanker gekeerd worden door voedingsaanpassingen, of voorkomen worden. Dat is een hoger percentage dan alle reguliere behandelingen bijelkaar opgeteld als het gaat om daadwerkelijke genezing van kanker. Vooral als we zien dat reguliere behandelingen erg slecht scoren op overleving op de lange termijn en voedingsaanpassingen, vaak in combinatie met geneeskrachtige kruiden en/of reguliere behandelingen, juist erg goed soren bij de overleving van kanker op lange termijn. Waarom wordt dit niet serieus bestudeerd? Waarom heeft u als kankerpatiënt hier geen weet van? Waarom weet uw oncoloog of behandelend arts dit niet? Dit zijn zeer relevante vragen als het gaat om de huidige aanpak bij de genezing van kanker.

Ik ben geen arts. Ik ben een mens, een mens die de opleiding heeft gevolgd tot herborist, na jaren directeur te zijn geweest van een reclamebureau. Ik ben geen arts, ik ben een mens, die ook zijn vader heeft verloren aan kanker, of zoals ik nu weet, aan de gevolgen van de behandeling van kanker. Ik ben geen arts, juist daarom denk ik anders over geneeskunde.

Kanker: voeding wegnemen

Als ongeveer dertig procent van alle kanker door voeding wordt veroorzaakt moet iemand met kanker, de voeding die kanker veroorzaakt, laten staan. Als u kanker heeft het liefst meteen. Brood, alle witmeel, suiker, zuivel, vlees en vleeswaren, slechte vetten, e‐nummers. Alle bespoten groente en fruit. Alles in pakjes en zakjes. Alle e‐nummers. Alle slechte vetten en boters in pakjes, knijpflesjes en alle geraffineerde olie, vooral zonnebloemolie. Suiker, suiker, suiker. Kankercellen verbruiken tot 18 keer meer suiker. Alle fruitsappen zijn suiker, fruit eten op de juiste manier valt niet onder suiker. Dit heb ik vaak bevestigd gezien bij patiënten in mijn praktijk. Personen die mijn adviezen volgen laten fantastische bloedwaarden zien in ziekenhuizen. Zo mooi dat artsen zich afvragen hoe dit kan. Gewoon gezond eten zeg ik dan. Een van de belangrijkste waarden in het bloed is de zuurstof waarde die dan vaak optimaal is. Kanker ontstaat namelijk direct door zuurstofarm bloed (Otto Warburg) bijvoorbeeld veroorzaakt door slechte vetten.

Kanker is geen lokale ziekte

Kanker is nooit een lokale aandoening maar een ziekteproces in een giftig of niet goed functionerend lichaam. Het manifesteert zich op bepaalde lokaties waar het op een scan zichtbaar wordt. Het proces dat de opbouw van deze kankercellen veroorzaakt zit dan al 8 - 16 jaar in het lichaam en is al een aantal keren via het bloed overal geweest, ook door de lymfe, de lever en de nieren. Kankercellen zijn overggeaan tot een fermentatieproces om energie te maken. Dit proces is onomkeerbaar en deze cellen moeten verwijderd worden.

Een persoonlijk kanker dieet

Ik begeleid en adviseer mensen met kanker met een persoonlijk kanker dieet en kruiden. Mijn kennis heb ik opgedaan tijdens de opleiding herborist en jaren studie van diverse voedingsmethoden bij kanker en nu in mijn praktijk in Sneek. Er is tegenwoordig erg veel te vinden over voeding maar er zijn weinig goede bronnen die de rol en functie van enzymen begrijpen. Veel diëten zijn daarom niet geschikt. De methode die ik adviseer is die van de natuurlijke reiniging. Het lichaam wil zichzelf alijd genezen als het daarvoor ook de kans krijgt. Door op de juiste manier de juiste voeding in te nemen krijgt het lichaam de kans om te genezen maar het zal dit pas doen als het eerst alle toxinen uit het lichaam verwijderd heeft. Dit is hoe het lichaam werkt. Het dieet bespraat op energie van de spijsvertering en deze energie wordt direct gebruikt voor het genezen van het lichaam. Door verkeerd te eten is het lichaam deze kostbare energie steeds weer kwijt aan de spijsvertering en komt het nooit toe aan genezen. We zien in de Traditionele Chinese Geneeskunde dezelfde methode terug. Er wordt bespaart op energie bij het ontbijt door licht verteerbare verwarmende voeding met belangrijke enzymen. Hierdoor krijgt het lichaam de kans toxinen uit te scheiden in de uitscheidingsfase van het lichaam. Ik durf inmiddels te beweren dat de manier van eten die ik adviseer antikanker is. De juiste voeding innemen vergt veel geduld en tijd. U moet zich er zelf echt voor inspannen, het kost veel moeite. U moet veranderen. Zonder verandering kunt u niet genezen. Als u zich wilt inspannen om te veranderen bent u welkom in mijn praktijk en zal ik meer dan mijn best voor u doen om u te begeleiden bij uw persoonlijke situatie.

Kosten en praktijkbezoek

De eerste afspraak is een uitgebreide intake, een anamnese. Ik vraag alles wat ik nodig heb om een goed persoonlijk advies te maken. Ik bekijk ook uw tong (tongdiagnose), met uw toestemming maak ik een foto van de tong. En wil graag uw pols voelen (polsdiagnose). Ik voel dan niet uw hartslag maar oefen de polsdiagnose. Maar zoals veel in het leven ben ik ook niet perfect. Ik stel dingen bij, pas gaande weg mijn adviezen aan. Ik observeer veranderingen in uw situatie en bekijk per persoon wat wel en niet gaat werken. Dit kan alleen als ik u vaker zie. In het begin is een intensievere observatie nodig. Bij veranderingen van bijvoorbeeld het stoppen of starten van een chemokuur is het altijd nodig om u te zien en te spreken. In het begin zie ik u het liefst eens per 14 dagen, wanneer het kan eens per maand of eens per twee maanden. Zolang nodig is. Ik word niet vergoed door uw verzekeraar, u moet alles zelf betalen. Kunt u niet betalen dan bent u toch welkom. Ik ontvang donaties waarmee ik de kosten kan dekken van mensen die niet voldoende draagkracht hebben om langs te komen. Sterk draagt zwak, dat is mijn levensmotto. Laat geld nooit een belemmering zijn om contact op te nemen, ik help iedereen. Ik kan echter niet via e-mail op afstand advies geven, u moet in de praktijk in Sneek komen zodat ik u kan observeren. Ik ben geen arts en draag geen witte jas. De bond tegen kwakzalverij noemt mij waarschijnlijk een kwakzalver. U bent gewaarschuwd.

Herborist Lars van Hemmen Friesland, voeding bij kanker
Reckeweg ziekteproces Kanker specifieke kruiden Interacties geneesmiddelen

‘Remember you come here having already understood the necessity of struggling with yourself, only with yourself. Therefore thank everyone who gives you the opportunity.’
George Gurdjieff

Doneer aan Herborist Lars van Hemmen

Iedereen heeft recht op natuurlijke gezondheid. Ook mensen die het niet zelf kunnen betalen. Door donaties kan ik deze groep mensen advies en kruiden geven.

Alternatief genezen met Geneeskrachtige kruiden in Friesland, Herborist Lars van Hemmen

Niet de arts maar het lichaam geneest de ziekte.
Hippocrates.

Wetenschappelijke studies over Kanker

 
Kanker

30% van alle kanker ontstaat door slechte voeding (onderzoek 2008)

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/28254675