Home Kruiden Voedingsadvies Kanker Vaccinatie Consult
Flowers

Een gezond mens
heeft duizend wensen,
een ziek mens maar één.

Jan Mens

Maak een afspraak

Herborist Lars van Hemmen

Maak een afspraak

Kruidenconsult

Gezondheidsklachten vragen een totaalaanpak die bestaat uit voedingsaanpassingen, ondersteuning met geneeskrachtige kruiden en eventueel leefstijlaanpassingen. Ik geef persoonlijke adviezen en begeleiding.

Anamnese gesprek & persoonlijk advies

De praktijk is voor anamnesegesprekken op afspraak open of bij grotere afstanden kan een intake eventueel ook telefonisch op maandag tussen 09.00 ‐ 17.00 uur. In een anamnesegesprek zoek ik naar mogelijke oorzaken van de klacht(en). Een consult bestaat uit een anamnesegesprek en het uitwerken van een persoonlijk advies. Daarnaast coach ik het proces en worden vervolgafspraken ingepland passend bij uw situatie. Het advies bestaat altijd uit drie onderdelen: voeding, omgevingsfactoren en geneeskrachtige kruiden.

Toon mij eerst bewijs van een pandemie

Mijn praktijk is en blijft gewoon open, ook tijdens ‘maatregelen’ van hen die de grootste leugens verspreiden over een ‘nep‐pandemie’ zoals het RIVM, het OMT en het ministerie van ‘gezondheid’. Zelf volg ik de adviezen van de regering al jaren niet meer op en ik doe niet mee met de ‘corona‐gekte’. Dat vind ik gezonder.
Ik adviseer ook kruiden bij ‘corona’/griep of kijk of ik u kan helpen om het verschrikkelijke experimentele gen‐therapie ‘vaccin» uit uw lichaam te verwijderen. Of en hoe dat lukt is een vraag voor velen omdat niet exact bekend is wat er in de vaccinaties zit. Maar een begeleiding bij een vaccinatie detox is altijd veiliger.

Het anamnesegesprek bepaalt of een uitgebreid advies en vervolgafspraak nodig is. Een vervolgafspraak is meestal eens per 4 ‐ 8 weken. Naast het anamnesegesprek komen vaak kosten voor de aanschaf van een of meerdere kruidenproducten. De genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Tarieven en vergoeding

Ik kies er bewust voor om mij niet aan te sluiten bij een zorgverzekeraar of beroepsvereniging. Mijn visie op gezondheid wijkt dusdanig af van de visie van zorgverzekeraars dat ik mij niet wil laten belemmeren door de opgelegde regels. Een ‘gezondheidscoach’ wordt niet vergoed. Bent u niet in staat te betalen dan kunt u wel gewoon een afspraak maken. Ik wil iedereen de mogelijkheid geven alternatieve (kruiden)geneeskunde te gebruiken ongeacht het inkomen. Zo betalen mensen met een goed inkomen ook een beetje mee aan de gezondheid van mensen die het minder hebben. Het is mijn diepste overtuiging dat dit zo hoort in het leven.

• Anamnese/intakegesprek (ca 1 uur) € 95,00

• Anamnese/intakegesprek (ca 1,5 uur) € 125,00

• Anamnese/intakegesprek (ca 2+ uur) € 150,00

• Consult/vervolgconsult € 65,00

• Persoonlijk advies uitwerken (eenmalig) € 120,00

• Klein consult (ca 1/2 uur) € 50,00

• Producten, afhankelijk van de klachten.

• Externe consulten raadplegen/intervisies met specialisten € 50 - 100 euro per uur

Genoemde prijzen zijn inclusief 21%btw

Hoe werkt het?

Mijn ervaring leert mij dat ieder mens een geheel eigen aanpak verdient en ook iedere situatie vraagt om een persoonlijke benadering. Voor het anamnese gesprek hanteer ik een vragenformulier dat ik de afgelopen jaren heb ontwikkeld en dat geeft mij een beeld van uw situatie en klachten. De diagnoses en benamingen van de ziekten die u van uw arts heeft gekregen noteer ik eventueel. Na het eerste anamnesegesprek kan ik vaak al een advies geven dat meteen opgestart kan worden. Soms moet ik eerst even zoeken om zeker te zijn. Bij veel ziekten is het ook nodig de voedingsgewoonten te veranderen en u krijgt hier aanwijzingen voor. Meestal in een van de vervolgconsulten ga ik uitgebreider in op voeding specifiek. Bij sommige klachten moet ik veel onderzoek en literatuur bestuderen, alvorens de juiste aanwijzingen te kunnen geven op de kruiden. Ook doseringen en manieren van inmame worden per klacht bekeken. Gember kent bijvoorbeeld vier verschillende innames en zeer uiteenlopende werkingen. Ook vraag ik in de meeste gevallen een foto van de tong op voor een diagnose dat mij specifiekere aanwijzingen geeft voor de kruiden die u helpen te genezen. De tijd die ik doorbereken is afhankelijk van de tijd die het kost een advies te maken en uit te zoeken. Deze kosten bereken ik aan u door en kunnen variƫren van 20,00 euro tot maximaal 125,00 euro. Als ik besluit een uitgebreid advies uit te werken dan breng ik u hiervan op de hoogte en betaald voor het advies dan 90,00 euro.

Routebeschrijving

De praktijkruimte is in het centrum van Sneek aan de Zwarteweg 4, in het bedrijfsverzamelpand.
Ik deel de ruimte met Acupunctuur en Voeding Freugde (Friesland).

Parkeren: u kunt gratis parkeren achter het pand (even melden bij de intercom voor het hek aan uw linkerzijde). Bij het uitrijden gaat het hek vanzelf open.

Annuleren van een afspraak

Een afspraak kan eenvoudig per e‐mail tot 48 uur van te voren geannuleerd worden. Als u vergeet te annuleren wordt de gereserveerde tijd van 1 consult (€ 45,00) in rekening gebracht.

Herborist Lars van Hemmen in Friesland voor een Persoonlijk Kruiden advies
Indicaties Reckeweg Ziekteverloop

Geneeskrachtige kruiden kunnen ingezet worden bij alle ziekte. Kruidengeneeskunde is de oorspronkelijke geneeskunde overal ter wereld.


Adresgegevens:
Zwarteweg 4
8603 AA Sneek
M 06 13 888 467
(Gedeelde ruimte Freugde)